Kehto hautaustuotteemme on saanut mallisuojan

19.1.2016 - 08:23

Viime syksynä 2015 lanseeraamamme lemmikkieläinten hautaustuote Kehto on saanut Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) myöntämän mallioikeuslain mukaisen mallisuojan. – Mallisuojauksella ylläpidämme ja kehitämme suomalaista muotoilua, suunnittelua ja valmistusta. Mallioikeudella suojataan tuotteen uutta muotoilua, designia mm. jäljittelyä vastaan, kertoo Unifierin toimitusjohtaja Vesa Huttunen.

– Yksinkertainen ja virtaviivainen skandinaavinen muotoilu on erittäin suosittua maailmalla ja suojaamattomista design-tuotteista tehdään nopeasti teollisia plagiaatteja varsinkin Aasiassa. Innovaatioiden suojaaminen on elinehto niin kansainvälisillä kuin kotimaisillakin markkinoilla ja tällä mallisuojalla ylläpidämme ja kehitämme suomalaista muotoilua, suunnittelua ja valmistusta. Mallisuojalla tarkoitetaan ensisijaisesti muotoilun eli designin suojaamista rekisteröinnillä, toimitusjohtaja Vesa Huttunen kertoo.

Suomen kansallisen mallioikeuslain mukaisen mallioikeuden saaminen edellyttää mallin rekisteröimistä Patentti- ja rekisterihallituksessa. Mallioikeuden saanti edellyttää, että malli on uusi ja yksilöllinen.

Mallisuojaus antaa haltijalleen yksinoikeuden tuotteen hyväksikäyttöön. Mallioikeuden rekisteröinti suojaa mallin luojaa mallin väärinkäyttöä vastaan mm. jäljittely, valmistaminen, käyttäminen, maahantuonti, maastavienti ja myytäväksi tarjoaminen mainostamalla tai näytteille asettamalla.

– Olemme iloisia ja todella tyytyväisiä myönnetystä mallisuojasta. Tämä mallisuojaus on osoitus siitä, että olemme onnistuneet luomaan innovatiivisen ja täysin uudenlaisen tuotteen lemmikkieläinmarkkinoille. Tällä suojaamme myös arvostettua, suomalaista muotoilutyötä, sanoo Vesa Huttunen.

Kestävä ja turvallinen Kehto hautaustuote sopii niin poltto- ja maahautaamiseen. Kehto on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja pienen hiilijalan jälkensä ansiosta se on ympäristöystävällinen. Kehto on suomalaista suunnittelutyötä ja ne valmistetaan käsityönä Suomessa. Kehto tuoteperheessä on kuusi eri kokoa pienimmistä jyrsijöistä aina suuriin koiriin.

Lisää uutisia

29.11.2016

Kuljetuspalvelumme saattaa lemmikkisi viimeiselle matkalle

Lemmikin omistajille tulee joskus eteen se surullinen hetki, jossa joudutaan tekemään päätös lemmikin luopumisesta ja tässä korostuu entisestään halu kohdella rakasta perheenjäsentä kunnioituksella. "Voimme noutaa lemmikin kotoa ja kuljettaa sen eläinlääkärille sekä tarvittaessa myös tuhkaukseen. Kuljetuspalvelumme avulla pystymme nyt tarjoamaan lemmikkien hellävaraista huolenpitoa myös sillä viimeisellä matkalla", kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Janne Sjöberg.  ...

13.6.2016

Kehto hautaustuotteet saatavilla nyt myös ShowHau Centeristä

Kehto lemmikkieläinarkkuja saa nyt myös Vantaan Tammistossa sijaitsevasta täyden palvelun koiratapahtumakesku ShowHau Centeristä.     ShowHau Center on täyden palvelun koiratapahtumakeskus ja palveluihin kuuluu mm. päivähoito ja koirahotelli, harrastusmahdollisuksia ja lemmikkitarvikekauppa. – Eläinten hyvinvoinnin merkitys yhteiskunnassamme kasvaa jatkuvasti. Lemmikit ovat perheenjäseniä ja niille halutaan parasta palvelua ja niiden hyvinvointiin panostetaan yhä enemmän...